Tuesday, June 21, 2011

Valve kinnitab GamesCom'il osalemise, töötab F2P mängu kallal

Doug Lombardi, Valve PR-mees #1, on pressile kinnitanud, et Valve osaleb GamesComi messil sel aastal, mis tõenäoliselt saab olema Dota 2'e esimene avalik esitlus ja seda loodetavasti mängitava demo kujul. Siiani on Dota 2'e näinud ainult pressiesindajate silmad. GamesCom 2011 toimub 17-21. augustil ning leiab aset Kölnis, Saksamaal. Lisaks Valvele osalevad...

Dota on vägagi populaarne Euroopas, seega oleks GamesCom mängu avalikuks debüüdiks just sobiv paik. GamesCom on seejuures avatud kõigile, mitte ainult pressile. Mäng kuulutati välja eelmise aasta 13. oktoobril mil Game Informer ajakiri postitas oma eelvaate. Nende sõnul eristab Dota 2 ennast teistest eelkõige treeneri süsteemi ja interaktiivsete juhendite abil. Valve püüab vähendada Dota-stiilis mängu õppimiskurvi algajatele, et Dota 2 oleks ligipääsetav laiemale ringkonnale. Milleks kedagi treenida? Tuntus, kiitus ja mängusisesed preemiad muidugi. Valve plaanib toetada mängu pärast väljalaset TF2-stiilis ehk siis rohkete tasuta uuendustega. Mine sa tea, väga kasuliku juhendi loomine või treeneritöö võib lõppeda isegi rahalise preemiaga, nagu viie TF2'e fänni puhul, kes teenisid Valve Mann Co. poe abil kuni 47,000 dollarit näo kohta. Seda kõigest mõne mütsi ja relva loomise eest.

Uudise teine pool on küll tõsi, kuid ei ole 100% kindel kas Valve free-to-play mäng on just Dota 2. Võimalik on ju ka täiesti uue mängu olemasolu või teeb hoopis TF2 ülemineku tasuta mänguks. Igatahes, Doug Lombardi kinnitas Prantsuse veebilehele Barre de vie, et "Jah", Valve töötab enda F2P mängu kallal. "Jah'iga" kahjuks kogu kommentaar piirdubki. Loodetavasti GamesCom toob hulga vastuseid. Steam kommuuni ja Source mootori uuendused Dota 2'ega seoses peaksid samuti kajastamist leidma.

No comments:

Post a Comment