Thursday, June 30, 2011

Steami suve müük on alanud!

Eelmise aasta suve müük, Perils of Summer, mis õhutas inimesi kodus mänge mängima, sest väljas ja eriti vees on liiga ohtlik viibida, tõi naeruväärselt odavaid pakkumisi ja see aasta pole mingi erand. Valve ja koostööpartnerid esitlevad: Steami Suvelaagri Müük ehk The Steam Summer Camp Sale. Alustuseks, Valve Complete Pack, mis sisaldab nüüd ka Portal 2'te, maksab kõigest 44,96€. Ehk siis umbes 700,- kunagise Eesti krooni eest saate endale kõik Valve mängud. Ja need on?

Counter-Strike
Counter-Strike: Condition Zero
Condition Zero: Deleted Scenes
Counter-Strike: Source
Day of Defeat
Day of Defeat: Source
Deathmatch Classic
Half-Life
Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Half-Life 2: Lost Coast
Half-Life Deathmatch: Source
Half-Life: Blue Shift
Half-Life: Opposing Force
Half-Life: Source
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2
Portal
Portal 2
Ricochet
Team Fortress 2
Team Fortress Classic

Pakkumine kehtib 10. juulini (meie aja järgi 11. juulini), mil Steami suve müük lõppeb. Eraldi ostes, Valve Complete Pack sisaldab 211,81€ väärtuses mänge. Kui te omate Half-Life 2'te ja/või Episode One'i ning olete juba kinkinud nende mängude koopiad, mis tulid koos Orange Box'iga, siis Valve paketti ostes te lisakoopiaid ei saa. Kui te juba omate enamus Valve mänge, siis pole tal nii või teisiti erilist mõtet, küll aga sobib ta suurepäraselt kingiks neile, kes pole Valvest midagi kuulnud ega häid PC mänge mänginud. Tasub kindlasti vaadata ka seda ja seda lehte. Loomulikult toob iga päev hinnalandusi üksikmängudele.

Eelmise aasta aaretejahi stiilis on Valve korraldanud ka selleks suveks võimaluse võita tasuta mänge, millest saate lähemalt lugeda siin. Esialgu ühinege Steami ametliku Suvelaagri grupiga, siis saate oma Community profiili lehel laagri tegevuste progressil paremini silma peal hoida. Kasulikku sektsioonist leiate abi linke (Allahindlused, RSS), et Steamis oleks kergem müügiperioodil orienteeruda. Head mängimist ja et teie rahakotid ja pangakontod selle raske aja üle elaksid.

No comments:

Post a Comment