Friday, June 24, 2011

Meet the Medic on siin ja TF2 nüüdsest tasuta (F2P), igavesti!

Esmaspäeval algas TF2'e tasuta nädal, mis samal ajal tõmbas eesriide TF2'e suurimalt uuenduste pagasilt, The Über Update. Esmaspäev tõi Mobster Monday, teisipäev Timbuk Tuesday, kolmapäev World War Wednesday. Neljanda päeva tipuks on kahtlemata 4-minutiline Meet the Medic lühifilm, mis on nii lahe, et seda on raske sõnadesse panna. Vähem möla, siin ta on...



Mis veel hämmastavam, TF2 on nüüdsest free-to-play, igavesti! Miks? Sellele vastab TF2'e meeskonna liige, Robin Walker, intervjuus ajakirjale Develop. Lühidalt, Valve on teinud rida katsetusi TF2'ga (mäng on kui öö ja päev võrreldes 2007. aasta versiooniga), mida tõestab üle 200 uuenduse PC versioonil (ülekantud ka Mac versioonile), ja need katsetused on tõestanud, et TF2 on tasuta mänguna võimeline teenima rohkem raha kui traditsioonilise hinnasildiga. Rahavool on nüüdsest seega puhtalt Mann Co. poe esemete müügi kanda. Muid suuri muudatusi mängu juures ei tehta ja Valve on arvestanud negatiivsete tagajärgedega, mida antud uuendus endaga kaasa toob. Kokkuvõttes, sama mäng, aga nüüdsest tasuta. F2P uuendus toob rohkem mängijaid TF2'ni, kui seda on siiani suutnud tasuta päevad ja naeruväärselt soodsad hinnaalandused. Lisaks suurendab see Steami kasutajate arvu, mis on hetkel kuskil $30-35 miljoni vahel. Valve moto on olnud pikemat aega "meelelahutus kui teenus", seega antud samm on järgmine loogiline TF2'le. Rohkem mängijaid, rohkem servereid, rohkem kvaliteetseid mängutunde. Kindlasti ei tähenda see, et tulevikus on kõik Valve mängud tasuta, aga Dota 2 oleks tõenäoliselt järgmine kandidaat.



Siit leiate korduma kippuvad küsimused. Pressiteade...


June 23, 2011—Valve, creators of bestselling game franchises (such as Half-Life, Portal, Left 4 Dead, and Counter-Strike) and leading technologies (such as Steam and Source), announced today that after four years and over 200 updates, its popular and critically-acclaimed online action game Team Fortress 2 (TF2) is now Free To Play (F2P).
The F2P announcement comes as part of the "Über Update". Released today, it is the largest content pack delivered to TF2 since it shipped in 2007.

New players interested in experiencing what PC Gamer calls "the most fun you can have online" will have access to training and offline practice modes, so they can hone their skills before jumping into the ever-expanding TF2 universe.
To celebrate the launch of the Über Update, Valve has released "Meet the Medic," the latest in its series of TF2 animated shorts.

TF2 is now Free to Play for PC & Mac players via Steam.

For more information on Free to Play, please visit http://www.teamfortress.com/freetoplay.

For more information on the "Über Update" and "Meet the Medic", please visit http://www.teamfortress.com/uberupdate.

No comments:

Post a Comment